Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Shinji Mikami δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στο Resident Evil

*
Με την επιτυχία που γνωρίζουν τα remakes της σειράς Resident Evil, πολλοί θα ήθελαν να δουν τον Shinji Mikami να επιστρέφει στο franchise. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί. Ο σκηνοθέτης του πρώτου Resident Evil μίλησε σχετικά στη διάρκεια ενός panel με τον Hideki Kamiya (Resident Evil 2).

Όπως φαίνεται από την ανάρτηση του Genki στο Twitter/X, ο Mikame δήλωσε ενθουσιασμένος για την παρουσία του με τον Kamiya που τον σέβεται και τον έμαθε όσα ξέρει. Επίσης, σημείωσε πως δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει ξανά στη σειρά Resident Evil.


O Shinji Mikami έφυγε μέσα στη χρονιά από την Tango Gameworks, την εταιρεία που ίδρυσε και μέχρι την τελευταία του μέρα ήταν ο CEO της. H εξέλιξε αυτή έφερε ελπίδες στους fans της σειράς, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται. Αντιθέτως, Mikami και Kamiya δήλωσαν το ενδιαφέρον τους για ένα νέο Okami και το Viewtiful Joe 3.

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για συνεργασία των δύο θρύλων του game development, αλλά η εμφάνισή τους πυροδότησε πολλά σχόλια (και ελπίδες των fans).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*