Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Troy Baker δίνει φωνή στον πρωταγωνιστή του Indiana Jones in the Great Circle

*
Το gameplay του Indiana Jones and the Great Circle παρουσιάστηκε επίσημα για πρώτη φορά πριν από μερικές ώρες και πλέον ξέρουμε πως τη φωνή του ήρωα δίνει ο ηθοποιός Troy Baker. Μπορεί ο ήρωας να είναι ίδιος ο Harrison Ford, αλλά τη φωνή του στο videogame θα δίνει ο ταλαντούχος Baker.

Λίγο μετά τα χθεσινοβραδινά αποκαλυπτήρια, άρθρο του Entertainment Weekly επιβεβαίωσε την πληροφορία με ρεπορτάζ του, το οποίο και αναφέρει πως ο ταλαντούχος ηθοποιός συμμετέχει και στο motion capture.


O Baker είναι από τους πιο αγαπημένους voiceover artists στη βιομηχανία του gaming, έχοντας εμπλακεί σε αγαπημένα projects και δίνοντας φωνή σε αγαπημένους χαρακτήρες. Χαρακτηριστικά τον έχουμε δει/ακούσει στα The Last of Us, Shadow of Mordor, Saints Row IV, BioShock Infinite, Fort Solis, Far Cry 4 και αρκετά ακόμη.

Δείτε το trailer του Indiana Jones and the Great Circle εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*