Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι devs του Prince of Persia: The Lost Crown θέλουν να κάνουν ένα Legend of Zelda spinoff

*
Developer του Prince of Persia: The Lost Crown αποκάλυψε πως η ομάδα του θέλει να κάνει ένα spinoff του Legend of Zelda. Η συνεργασία της Ubisoft με την Nintendo σε διάφορες σειρές και παραγωγές ίσως και να μην αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά σίγουρα η δήλωση γίνεται σε πολύ καλό timing και ίσως να μην είναι και τυχαία.

To Prince of Persia: The Lost Crown κέρδισε τις εντυπώσεις και κατάφερε να επαναφέρει επιτυχημένα το αγαπημένο και ιστορικό franchise. Οι developers του μίλησαν στο Reddit και σε ένα thread σχετικό με metroidvania games και ο senior game designer, Remi Boutin, απάντησε σε ερώτηση fan πως θα ήθελε η ομάδα του να δουλέψει στο Legend of Zelda IP και πιθανότατα να κάνει ένα spinoff game.


H τοποθέτηση είναι μακριά από οποιαδήποτε επίσημη τοποθέτηση της Ubisoft, αλλά έρχεται λίγο καιρό μετά την αναφορά σε ρεπορτάζ πως η Nintendo ψάχνεται για συνεργασίες με τρίτους σε μελλοντικά games για τα δικά της franchises και IPs. Λέτε;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*