"Με τη Nintendo και την Nvidia φέρνουμε το Call of Duty σε 150 εκ. περισσότερους παίκτες. 150 εκ. συσκευές που τη στιγμή αυτή δεν έχουν πρόσβαση στο Call of Duty", ειπε ο Smith.
Δεν παράλειψε να τονίσει ότι η βασική ανησυχία όλων σχετικά με την προτεινόμενη συγχώνευση υπάρχει σε όλο και μικρότερο κοινό και η Micorosft απέδειξε ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο με το Call of Duty.
Βεβαίως, μην ξεχνάμε πως για να ισχύσουν τα παραπάνω, θα πρέπει πρώτα να ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού.

Το Build Your Own Survival Horror Bundle της Fanatical ιδανική ευκαιρία να ασχοληθείτε με το είδος



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity