Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι συμφωνίες με Nvidia και Nintendo φέρνουν το Call of Duty σε 150 εκ. επιπλέον παίκτες, δηλώνει η Microsoft

*
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, παιχνίδια του Xbox αναμένεται να ξεκινήσουν να γίνονται διαθέσιμα μέσω του GeForce Now της Nvidia, αλλά και των συστημάτων της Nintendo. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα ξεκινήσει η υλοποίηση των συμφωνίων που δημοσιοποιήθηκαν στις 21 Φεβρουαρίου 2023. Αυτό που σημείωσε ο πρόεδρος της Microsoft, Brad Smith σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλες, ήταν ότι εφόσον εγκριθεί η συμφωνία εξαγοράς της Activision Blizzard, το Call of Duty θα γίνει διαθέσιμο σε επιπλέον 150 εκ. παίκτες σε όλον τον κ΄σομο.

"Με τη Nintendo και την Nvidia φέρνουμε το Call of Duty σε 150 εκ. περισσότερους παίκτες. 150 εκ. συσκευές που τη στιγμή αυτή δεν έχουν πρόσβαση στο Call of Duty", ειπε ο Smith.


Δεν παράλειψε να τονίσει ότι η βασική ανησυχία όλων σχετικά με την προτεινόμενη συγχώνευση υπάρχει σε όλο και μικρότερο κοινό και η Micorosft απέδειξε ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο με το Call of Duty.

Βεβαίως, μην ξεχνάμε πως για να ισχύσουν τα παραπάνω, θα πρέπει πρώτα να ληφθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*