Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υπογράφτηκε η συμφωνία για την κυκλοφορία του Call of Duty και άλλων games του Xbox σε κονσόλες της Nintendo

*
Ο πρόεδρος της Microsoft, Brad Smith, ανακοίνωσε τη σύναψη μια σημαντικής συμφωνίας ανάμεσα στην εταιρεία του και τη Nintendo.

Υπογράψαμε ένα δεσμευτικό 10ετές συμβόλαιο για να προσφέρουμε τίτλους του Xbox στους Nintendo gamers. Αυτό είναι μόνο μέρος της δέσμευσής μας να προσφέρουμε παιχνίδια του Xbox και τίτλους της Activision όπως το Call of Duty σε περισσότερους χρήστες, σε περισσότερες πλατφόρμες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι τα παιχνίδια της σειράς Call of Duty που θα κυκλοφορήσουν σε συστήματα της Nintendo θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τις αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation και Xbox και θα γίνονται διαθέσιμα την ίδια ημέρα.


Προφανώς, για να ισχύσει η συμφωνία, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκρίσεων για την εξαγορά της Activision Blizzard από τις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*