Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οικονομικά αποτελέσματα EA: Ξεπέρασε τις προσδοκίες το EA Sports FC 24, το 73% των εσόδων από live service games

*
Η EA ανακοίνωσε τα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο του 2023 και τα αποτελέσματα δείχνουν εκ πρώτης όψεως ότι το EA Sports FC 24 τα πήγε εξαιρετικά. Ο CFO της εταιρείας, Staurt Canfield, σημείωσε πως «το EA Sports FC 24 ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και πέτυχε ανάπτυξη 7% για τα ποδοσφαιρικά μας videogames σε σχέση με πέρσι».

Το EA Sports FC 24 ήταν το πρώτο game της νέας ποδοσφαιρικής σειράς που έρχεται να αντικαταστήσει τα FIFA, μετά και το διαζύγιο της EA με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Το μοναδικό άλλο προϊόν που σημείωσε ανάπτυξη ήταν το Madden που κινήθηκε στο +5%. Ρεκόρ πέτυχαν τα live service games της εταιρείας που πλέον έφεραν έσοδα της τάξης των 1,7 δισεκατομμυρίων. δολαρίων, σημειώνοντας ανάπτυξη 3%, ενώ υπολογίζονται πως έφεραν το 73% των εσόδων της ΕΑ.


Οι πωλήσεις games κινήθηκαν στο -5% στα 654 εκατ. δολάρια και στο -27% σε σχέση με την προπέρσινη περίοδο. Η ΕΑ αύξησε ελαφρώς τις προβλέψεις της για το κλείσιμο της οικονομικής χρονιάς, με τα έσοδα να υπολογίζονται μεταξύ 7.41 και 7.71 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα καθαρά κέρδη αναμένονται μεταξύ 1.15 και 1.27 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*