Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρελθόν αποτελεί για τη Squanch Games ο Justin Roiland

*
Ο Justin Roiland, δημιουργός των Rick & Morty παραιτήθηκε από τη Squanch Games, της οποίας είναι συνιδρυτής. Σύμφωνα με tweet που ανάρτησε το studio που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του High on Life, ο Roiland άφησε τη θέση του την προηγούμενη εβδομάδα. Παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε κάποιος συγκεκριμένος λόγος, είναι κάτι παραπάνω από φανερό πως στην απόφασή του οδήγησαν οι κατηγορίες εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία.

"Στις 16 Ιανουαρίου 2023, η Squanch Games έλαβε την παραίτηση του Justin Roiland", αναφέρει η σύντομη δήλωση του studio.


"Η ομάδα της Squanch θα συνεχίσει να δημιουργεί παιχνίδια που γνωρίζουμε ότι θα αγαπήσουν οι fans μας και θα συνεχίσει να υποστηρίζει και νβελτιώνει το High On Life".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*