Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε ΑΑΑ games ως τον Μάρτιο του 2028 θα λανσάρουν η Crystal Dynamics και η Eidos Montreal

*
Η Crystal Dynamics και η Eidos Montreal ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν πέντε ΑΑΑ games ως τις 31 Μαρτίου 2028. Η πληροφορία προέρχεται από τον Lars Wingefors, CEO της Embracer Group, μητρικής των Crystal Dynamics και Eidos. Ο ίδιος ορίζει ως ΑΑΑ ένα παιχνίδι με το οποίο ασχολούνται με πλήρες ωράριο περισσότεροι από 100 developers κατά την κύρια φάση ανάπτυξής του.Επιπλέον θα πρέπει να υπάρχει σημαντικός προϋπολογισμός για τη δοαφημιστική του προώθηση και να αναμένεται να πουλήσει πάνω από δύο εκ. αντίτυπα. Σε περίπτωση που για τη δουλειά πληρώνει ένας εξωτερικός συνεργάτης, η Embracer θα πρέπει να έχει σημαντικές οικονομικές απολαβές.

Ένα από τα παιχνίδια που φαίνεται να πληροί τις παραπάνω προδιαγραφές είναι το Perfect Dark, που αναπτύσσεται από τη The Initiative και την Crystal Dynamics, ενώ τη χρηματοδότησή του έχει ανλάβει η Microsoft. Ένα άλλο είναι το Tomb Raider της Crystal Dynamics, που θα κυκλοφορήσει η Amazon.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*