Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: «Πάνω από 12 εκατ. παίκτες για το Starfield, πάνω από 1 δισ. δολάρια το χρόνο οι επενδύσεις στο Xbox Game Pass»

*
Ο Phil Spencer μίλησε στο πλαίσιο του XXCP και αναφέρθηκε τόσο στο Starfield, όσο και στις επενδύσεις που κάνει η Microsoft στο Xbox Game Pass. «Το Starfield είναι εξαιρετικό. Ένα από τα πλεονεκτήματα της δουλειάς μου είναι ότι βλέπω παιχνίδια από τα πρώτα στάδια ανάπτυξης. Έπαιζα το Starfield για καιρό πέρσι και κυκλοφόρησε στις αρχές Σεπτεμβρίου. Εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω να παίζω και αυτό σημαίνει πως ήταν ένα πολύ ξεχωριστό game. Αυτή τη στιγμή ο τίτλος έχει πάνω από 12 εκατομμύρια παίκτες και είναι στη λίστα με τα 10 παιχνίδια μας που έχουν απολαύσει περισσότερο μέχρι σήμερα όλοι και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα μπορέσει να αντέξει στο χρόνο όσο το Skyrim, ο Spencer απάντησε πως «αυτό είναι ο στόχος μας. Ξέρετε ότι το Skyrim ήταν μια τεράστια επιτυχία της Bethesda. O Todd Howard και η ομάδα του θέλησαν να δώσουν τόσο πολύ αγάπη για το διάστημα και την εξερεύνηση και έχουν ήδη ανακοινωθεί πολλά από όσα έρχονται».


Σε ό,τι αφορά το θέμα του Xbox Game Pass, ο Spencer μίλησε στο Windows Central και ανέφερε τα μεγάλα ποσά που έχουν επενδυθεί: «έχουμε ρίξει πολλά χρήματα στην αγορά, πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια το χρόνο, για να υποστηρίξουμε την υπηρεσία με third part games. Πρόκειται για μια υπηρεσία που υποστηρίζει όλα τα είδη παιχνιδιών, από τα μεγαλύτερα σε άγνωστα indies που δεν ξέρατε ότι υπάρχουν μέχρι να τα παίξετε. Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε εδώ και πέντε χρόνια. Είναι πλέον η πλατφόρμα στο PC, είναι στο cloud. Είναι σημαντικό μέρος της ταυτότητας του Xbox και θα συνεχίσει να είναι».

Σε ό,τι αφορά τώρα τη διάθεση του Game Pass σε άλλες πλατφόρμες, ο Spencer δήλωσε πως όσοι περιμένουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο: «δεν έχουμε σχέδια να φέρουμε το Game Pass στο PlayStation ή την Nintendo». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*