Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Playables: H Google φαίνεται να δοκιμάζει υπηρεσία που παίζει games μέσω YouTube

*
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το τέλος του Google Stadia και φαίνεται πως η Google μπλέκεται ξανά στο θέμα των games. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal και εσωτερικού mail που έφτασε σε υπαλλήλους, η εταιρεία δοκιμάζει ένα νέο προϊόν-υπηρεσία με την ονομασία “Playables” που θα επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν games σε φορητές συσκευές και desktop υπολογιστές μέσω της υπηρεσίας video streaming. Η λειτουργία του θα είναι παρόμοια με το Stadia, της cloud-based πλατφόρμας που επέτρεπε στους παίκτες να κάνουν stream τη βιβλιοθήκη games τους μέσα από τον Chrome και το Chromecast. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν θα αξιοποιεί παρόμοια τεχνολογία με το Stadia, αλλά και ποια games θα καλύπτει στο αρχικό στάδιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*