Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Στις αρχές Ιουνίου το επόμενο Xbox Games Showcase, με Indiana Jones, Gears 6 και άλλα

*
Βαδίζουμε σιγά σιγά προς την περίοδο που παραδοσιακά πραγματοποιούνταν η E3. Μπορεί η μεγάλη γιορτή του gaming να έπαψε να υφίσταται, όμως οι κάθε εταιρεία, ανεξάρτητα, διοργανώνει το δικό της event, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για τις προσεχείς κυκλοφορίες της. Ήδη γνωρίζουμε ότι το Ubisoft Forward θα επιστρέψει στις 10 Ιουνίου και τώρα, μάλλον μάθαινουμε την ημερομηνία του Xbox Games Showcase. Σύμφωνα με τον Tom Warren του The Verge, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου, μια "πρόβλεψη" που θεωρείται κάτι παραπάνω από ααφαλής, καθώς κάθε χρόνο, περίπου αυτή την ημέρα γίνεται η παρουσίαση του τμήματος gaming της Microsoft. Σημειώνεται πως θα είναι η πρώτη μετά την οριστικοποίηση της εξαγοράς της Activision Blizzard και η λογική λέει πως θα πρέπει να περιμενουμε νεότερα για το Call of Duty, το Indiana Jones and the Great Circle και ίσως για το Gears 6.

Ασφαλώς θα πρέπει να αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Xbox. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*