Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Τα Hi-Fi Rush και Pentiment τα πρώτα Xbox games που έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

*
Τα δεδομένα είναι πλέον συγκεκριμένα και το Xbox θα ανακοινώσει τα νέα πλάνα του το βράδυ της Πέμπτης. Όπως φαίνεται, κάποια από αυτά έγιναν γνωστά σε insiders και leakers και είναι λογικό, μιας και όσο πλησιάζουμε στις ανακοινώσεις, όλο και κάποια στόματα εντός της Microsoft ανοίγουν.

Σύμφωνα με το πάντα καλά πληροφορημένο Verge, η Microsoft θα κυκλοφορήσει επιλεγμένο αριθμό Xbox game σε PS5 και Nintendo Switch και τα πρώτα από αυτά θα είναι τα Hi-Fi Rush και Pentiment. Τα δύο αυτά games κυκλοφόρησαν σε κονσόλες και PC τον Φεβρουάριο του 2023 και τον Νοέμβριο του 2022 αντίστοιχα.


Όπως τονίζεται, στα αμέσως επόμενα πλάνα είναι η κυκλοφορία του Sea of Thieves μέχρι τα τέλη της χρονιάς, ενώ τα υπόλοιπα first party games (όπως τα Starfield, Indiana Jones and the Great Circle και Gears of War) είναι ακόμη υπό συζήτηση.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Πέμπτης, Phil Spencer, Sarah Bond και Matt Booty θα μιλήσουν σε ένα ειδικό Xbox Podcast για το μέλλον της πλατφόρμας
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*