Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο: Στις 15 του μήνα οι ανακοινώσεις για το μέλλον του Xbox

*
Όπως είχε επιβεβαιώσει στις 5 Φεβρουαρίου, η Microsoft αποκάλυψε το πότε θα έχουμε την επίσημη ενημέρωση και τις ανακοινώσεις για το μέλλον του Xbox. Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία δήλωσε πως οι fans του Xbox, αλλά και ολόκληρη η αγορά θα μάθουν περισσότερα για το πως σκέφτονται οι επικεφαλής του gaming division να προχωρήσουν στην επόμενη ημέρα. Αναλυτικά, μέσω του λογαριασμού του Xbox στο X ανακοινώθηκε ότι στις 15 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 22:00, στο πλαίσιο του επίσημου Xbox Podcast, οι Phil Spencer, Sarah Bond και Matt Booty θα μιλήσουν για το μέλλον του brand.



Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν και εμφανίστηκε η φήμη πως το Xbox σκέφτεται να μεταφέρει παιχνίδια όπως τα Indiana Jones, Starfield, Halo και άλλα στο PS5 και στο Nintendo Switch. Την ίδια στιγμή, το GameStop είπε να παίξει με τον όρο “Microsoft Game Pass” χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, ένα στέλεχος της Microsoft στην Ασία πείραξε το LinkedIn του και προκάλεσε παροξυσμό και διάφοροι γνωστοί influencers ανακοίνωσαν πως αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και οι εξελίξεις, θα αποσύρουν την υποστήριξή τους στο brand.

Πάντως, μετά τις πρώτες αντιδράσεις, ο leaker που ανέφερε τη μεταφορά των γνωστών franchises στα αντίπαλα στρατόπεδα, έδειξε να προσπαθεί να τα μαζέψει. Οι φήμες για το μέλλον του Xbox συνέχισαν να εμφανίζονται με πρώτες αναφορές για δύο παραλλαγές στο επόμενο σύστημα (μία φορητή και μία οικιακή), ενώ και ο Phil Spencer φέρεται να δήλωσε στο εσωτερικό της εταιρείας πως η Microsoft θα παραμείνει πιστή στο όραμά της και θα συνεχίσει να κατασκευάζει κονσόλες.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*