Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Το Call of Duty 2025 θα είναι ένα ημι-φουτουριστικό sequel του Black Ops 2

*
Το Call of Duty 2025 που αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται με την κωδική ονομασία “Saturn” αναμένεται να ταξιδέψει τους παίκτες στο κοντινό μέλλον. Η σειρά έχει να δει Black Ops game στο μέλλον από το Black Ops 4 του 2018 και σύμφωνα με το Insider Gaming, ο νέος τίτλος αναπτύσσεται ως direct sequel του Call of Duty: Black Ops 2.

Τα γεγονότα του λαμβάνουν χώρα κάπου στο 2030 και κάποιοι αγαπημένοι χαρακτήρες θα επιστρέψουν, μαζί με έναν νέο κακό. Οι remastered χάρτες του Black Ops 2 θα επιστρέψουν, αλλά όχι στο λανσάρισμα.


Βρισκόμαστε αρκετά μακριά ακόμη από την κυκλοφορία του (που αναμένεται σε σχεδόν 2 χρόνια από τώρα) και μένει να δούμε πως θα είναι το πρόγραμμα κυκλοφοριών της Activision για τη σειρά, μιας και το φετινό Call of Duty δέχθηκε πολύ αυστηρή κριτική, αποτέλεσμα του πολύ σύντομου διαστήματος ανάπτυξης. Η επιλογή του Black Ops 2 μόνο τυχαία δεν είναι, πάντως, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο εμπορικά πετυχημένα παιχνίδια του franchise. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*