Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Τον Ιούλιο τα αποκαλυπτήρια των FIFA 23 και Need for Speed

*
Σύμφωνα με τον γνωστό insider, Tom Henderson, η EA θα αποκαλύψει σημαντικά παιχνίδια μέσα στον Ιούλιο. Πέρα από το Skate 4, την ίδια χρονική περίοδο η εταιρεία ετοιμάζεται να προβείσε ανακοινώσεις για το επόμενο Need for Speed και το FIFA 23. Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί αυτό, όμως σύμφωνα πάντοτε με τον Henderson, το πιθανότερο είναι να γίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η EA φέτος δεν θα υπάρξει κάποιο EA Play, απλά τα παιχνίδια θα αποκαλύπτονται όταν είναι έτοιμα. Έτσι λοιπόν, παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν μεγάλες ανακοινώσεις, αυτές δεν θα γίνουν μονομιάς σε ένα και μοναδικό event. Σημειώνεται ότι το FIFA 23 θα είναι ο τελευταίος ποδοσφαιρικός τίτλος της εταιρείας που θα χρησιμοποιεί το όνομα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*