Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Ψάχνεται με αλλαγή επιπέδου δυσκολίας στα videogames σε πραγματικό χρόνο

*
Μια νέα πατέντα της Sony για το PlayStation φαίνεται πως μαρτυρά σκέψεις για αλλαγή του επιπέδου δυσκολίας στα videogames, σε πραγματικό χρόνο. Το επίπεδο δυσκολίας είναι πάντα ένα θέμα συζήτησης στα videogames και φαίνεται πως σύμφωνα με την πατέντα, το παιχνίδι θα προσαρμόζεται στις ικανότητες του εκάστοτε παίκτη, σε πραγματικό χρόνο.

H πατέντα το περιγράφει ως “Adaptive Difficulty Calibration For Skills-Based Activities in Virtual Environments”, μαρτυρώντας ότι μέσω αλγορίθμων θα υπολογίζονται οι ικανότητες του παίκτη να αξιοποιήσει συγκεκριμένους μηχανισμούς και έτσι θα προσαρμόζεται και το ίδιο το παιχνίδι. Στόχος αυτής της πατέντας είναι να κρατάει τους παίκτες πιο αφοσιωμένους στα παιχνίδια και να τους οδηγήσει σε μεγαλύτερα game sessions, απομακρύνοντας το φαινόμενο της απογοήτευσης όταν δυσκολεύονται σε κάποια σημεία.


Όπως είναι λογικό, με αυτά τα δεδομένα θα ξεφεύγουμε από τα στάνταρ επίπεδα δυσκολίας και θα πηγαίνουμε σε μια λύση που θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του κάθε παίκτη. Το πότε και αν θα γίνει όλο αυτό πραγματικότητα θα πρέπει να περιμένουμε για να το μάθουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*