Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Star Wars Eclipse: Το νωρίτερο το 2026 ο τίτλος της Quantic Dream

*
Το Star Wars Eclipse είναι το νεότερο videogame του IP και ετοιμάζεται για κυκλοφορία από την Quantic Dream, αλλά φαίνεται ότι θα αργήσει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που εμφανίστηκαν από ιστοσελίδες του εξωτερικού, το παιχνίδι αργεί ακόμη να παρουσιαστεί και θα πρέπει να το περιμένουμε -το νωρίτερο- κάποια στιγμή το 2026. Όπως τονίζει το Insider Gaming, ο αρχικός στόχος είναι η κυκλοφορία εκείνη τη χρονιά, αλλά μπορεί να πάει αργότερα. Αν και αναφέρθηκε στο σχετικό άρθρο πως η Quantic Dream δεν μπορεί να βρει στελέχη, η ομάδα ανάπτυξης τοποθετήθηκε και σημείωσε πως έχει αυξήσει κατά 50% το δυναμικό της σε Παρίσι και Μόντρεαλ. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των action adventures και θα είναι το πρώτο αυτού του στιλ από τον συγκεκριμένο developer. Μένει να δούμε, πλέον, πότε θα έχουμε νεότερα από επίσημα χείλη. Για όσους έχουν χάσει το μέτρημα, τα Star Wars games που είναι σε φάση ανάπτυξης αυτή τη στιγμή είναι τα εξής.

- Star Wars: Outlaws (Ubisoft Massive Entertainment)
- Ένα νέο game από την Amy Hennig (Skydance Media)
- Ένα νέο FPS (Respawn Entertainment)
- Star Wars: Eclipse (Quantic Dream)
- Knights of the Old Republic Remake (Saber Interactive)
- Star Wars: Hunters (Zynga)
- Ένα νέο strategy game (Respawn Entertainment)


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*