Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Developer_Direct ίσως ανακοινωθούν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των Redfall και Forza Motorsport

*
Το Xbox και Bethesda ανακοίνωσαν πρόσφατα τη διεξαγωγή ενός Developer_Direct games showcase, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2023.

Σε σχετικό blog post στην αγγλική έκδοση του Xbox Wire, η Microsoft αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του event θα υπάρξουν νέες πληροφορίες για παιχνίδια που θα λανσαριστούν τους επόμενους μήνες, όπως τα Forza Motorsport, Redfall και Minecraft Legends.


Όμως, η γερμανική έκδοση του Xbox Wire υποστηρίζει ότι θα υπάρξουν και ανακοινώσεις για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας αυτών των τίτλων.

"Το Developer_Direct θα επικεντρωθεί σε καταπληκτικά χαρακτηριστικά, εκτεταμένες παρουσιάσεις με gameplay και για πρώτη φορά θα γνωστοποιηθούν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για παιχνίδια του Xbox που αναμένονται τους επόμενους μήνες, στα οποία περιλαμβάνονται το The Elder Scrolls Online, το Forza Motorsport, το Minecraft Legends και το Redfall".

Εννοείται πως ελπίζουμε να ισχύουν όσα λένε οι Γερμανοί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*