Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τι πιο σύνηθες: Η Ubisoft θέλει να κυκλοφορεί ένα Assassin’s Creed game τη χρονιά

*
Τρώγεται στην γκλίτσα του τσομπάνη η Ubisoft με το Assassin’s Creed και φαίνεται πως εκεί που πάνε να στρώσουν τα πράγματα, επιστρέφει στις παλιές «καλές εποχές». Όπως μαρτυρά ανάρτηση του γνωστού insider Tom Henderson, η εταιρεία έχει σαν στόχο να κάνει το Assassin’s Creed franchise με ετήσιες κυκλοφορίες, δηλαδή να βγάζει ένα νέο τίτλο κάθε χρόνο.

Η λογική θα είναι στο στιλ «ένα μεγάλο game και ένα μικρότερο» στη σειρά, οπότε θα έχουμε ένα AAA λογικής Assassin’s Creed κάθε δύο χρόνια και ενδιάμεσα θα βλέπουμε μικρότερες παραγωγές τύπου Assassin’s Creed Mirage. Η αρχή αυτού του πλάνου φαίνεται πως θα είναι το 2024 και θα ξεκινήσει με το Assassins’ Creed Codename Red για να συνεχιστεί με τα Invictus (multiplayer) το 2025 και το Hexe το 2026, ενώ το 2027 αναμένεται ένα remake του αγαπημένου Assassin’s Creed Black Flag. Αναλυτικά το πλάνο, σύμφωνα με τον Henderson έχει ως εξής.


Assasssin's Creed Red – 2024
Assasssin's Creed Invictus – 2025
Assasssin's Creed Hexe – 2026
Assasssin's Creed Blak Flag Remake – 2027
Assasssin's Creed Νέος Βασικός Τίτλος – 2028

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*