Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Της Disney είναι το παιχνίδι που ετοιμάζει η Bethesda και διέρρευσε πρόσφατα

*
Στο πλαίσιο των πρόσφατων διαρροών από τη δίκη Microsoft FTC ήρθε στη δημοσιότητα και η πληροφορία πως η Bethesda δουλεύει σε ένα νέο game που έχει σχετική άδεια από τρίτη εταιρεία. Όπως φαίνεται, η εταιρεία αυτή είναι η Disney, αφού κάτι τέτοιο ανέφερε ο γνωστός insider Shpeshal Nick στο Xbox Era podcast. Πρόκειται για άνθρωπο που έχει αποδεδειγμένα καλές επαφές στο εσωτερικό των Xbox Game Studios και φαίνεται πως η Bethesda εργάζεται πάνω σε κάποιο δημοφιλές franchise της Disney, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται το παραμικρό για το ποιο μπορεί να είναι αυτό, είτε μιλάμε για Star Wars, είτε για Marvel.



Κάποιοι αναφέρουν πως πρόκειται για ένα online team-based PvPvE 3rd person shooter που αποκαλύφθηκε το 2021 να είναι σε ανάπτυξη από την Roundhouse Studio και βασίζεται σε γνωστό comic.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*