Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Assassin’s Creed Codename Red η αιτία ακύρωσης για το Immortals Fenyx Rising Sequel

*
Πρόσφατα μάθαμε πως το Immortals Fenyx Rising Sequel ακυρώθηκε από την Ubisoft και νέες πληροφορίες ρίχνουν φως στα αίτια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού η γαλλική εταιρεία προχώρησε σε μια τέτοια απόφαση λόγω του Assassin’s Creed Codename Red. Ο δημοσιογράφος Stephen Totilo του Axios σημειώνει, ωστόσο, πως σύμφωνα με ανώνυμες πηγές του (που προφανώς έρχονται από το εσωτερικό του studio), η Ubisoft αποφάσισε να εξαφανίσει τη συνέχεια του Immortals για να εργαστεί όλο το προσωπικό πάνω στο Assassin’s creed Codename Red. To επόμενο παιχνίδι της γνωστής σειράς αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2024, αν δεν αλλάξουν κατά πολύ τα πλάνα και αν οι μέχρι στιγμής διαρροές αποδειχτούν σωστές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*