Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Batman: Arkham Trilogy τιμά τον voice actor Kevin Conroy που έφυγε από τη ζωή

*
Οι fans που αγόρασαν το Batman: Arkham Trilogy για το Nintendo Switch είδαν τον τίτλο να τιμά τον voice actor Kevin Conroy που έχει φύγει από τη ζωή. Μέρος της φωνής του Conroy χρησιμοποιείται στη συλλογή που περιλαμβάνει τα Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City και Batman: Arkham Knight. Ο Conroy έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2022 σε ηλικία 66 ετών μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Στο τέλος του Batman: Arkham Asylum οι παίκτες είδαν μια ζωγραφιά με λευκό και μαύρο χρώμα και μια πόλη με το κείμενο «στη μνήμη του Kevin Conroy» από επάνω. Μετά το θάνατό του, η Warner Bros. Games αποκάλυψε ότι η τελευταία δουλειά του Conroy στον Batman θα είναι αυτή στο Suicide Squad: Kill the Justice League, το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*