Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το FTC προχωράει σε έφεση, απογοητευμένη δηλώνει η Microsoft

*
Το FTC δεν φαίνεται διατεθειμένο να δεχτεί την πρόσφατη απόφαση που έκρινε πως τα επιχειρήματά του δεν είναι βάσιμα κατά της εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft. Έτσι, άσκησε έφεση και η προσφυγή αυτή σημαίνει πως θα έχει την ευκαιρία να πείσει το δικαστήριο ότι η απόφασή του ήταν λάθος. Μια περιοριστική εντολή που λήγει στις 14 του μήνα, ωστόσο, αποκλείει την παράταση και ίσως η Microsoft βρεθεί σε θέση να κλείσει το deal ακόμη και αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο πρόεδρος της Microsoft, Brad Smith, δήλωσε για το θέμα πως «η απόφαση του περιφερειακού δικαστηρίου καθιστά σαφές ότι η εξαγορά είναι καλή τόσο για τον ανταγωνισμό, όσο και για τους καταναλωτές. Είμαστε απογοητευμένοι που το FTC συνεχίζει να επιδιώκει αυτό που έχει καταστεί αποδεδειγμένα αδύναμο και θα συνεχίσουμε να είμαστε αντίθετοι στις περαιτέρω προσπάθειες για καθυστέρηση της διαδικασίας εξαγοράς».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απόφαση υπέρ της Microsoft και κατά του FTC, μέχρι και η επιτροπή ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου διέκοψε τις νομικές διαδικασίες για να προχωρήσει σε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία. Λίγο μετά την εξέλιξη αυτή, η σελίδα του FTC στη Wikipedia δέχτηκε επίθεση, με τους χρήστες να δείχνουν με τον τρόπο τους ότι η υπηρεσία δείχνει να παίζει το ρόλο υποστηρικτή του PlayStation.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Καλά εδώ φτάσαμε να μαθαίνουμε ότι περίπου όλα τα μελλοντικά παιχνίδια της Bethesda θα είναι αποκλειστικοί τίτλοι του XBOX-PC και ότι αυτό τελικά κάνει καλό καλό στον ανταγνωσιμό. Ότι η Νιντέντο είναι άμεσος ανταγωνιστής των Sony και Microsoft και ότι η τελυταία είναι απλά μια μικρο-μεσαία εταιρεία στον τομέα των παιχνιδιών. Θα κολλήσουμε στο αν η FTC θα κάνει ένσταση, που είναι νομικό δικαιώμά της, σε μια απόφαση για προσωρινή απαγόρευση μιας αγοραπωλησίας; Το μεγάλο κακό στην υπόθεση είναι η πολικότητα στην οποία επενδύει η MS. Θα αρχίσουν να βγαίνουν και με πλακάτ στο δρόμο στο τέλος.

      • deathwalker
      • Προφανώς μας κάνεις πλάκα Ετσι? Μιλάς για πολικότητα της Microsoft? Για την τοξικότητα και οι το συφερτο της Σόνυ που κλαίγεται γιατί δεν λες? Για όλα όσα έχει κάνει κάτω από το τραπέζι για να εμποδίσει παιχνίδια να βγουν και σε άλλες πλατφόρμες γιατί δεν λες? Κάτοχος και των 2 είμαι αλλά μην λέμε ότι θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί. Αν κάποιος είναι τοξικός και δημιουργεί πολικότητα είναι η Σόνυ και ο λόγος είναι ότι δεν έχει τα φράγκα να αγοράσει όπως η Microsoft. Η εξαγωρα είτε το θέλουν είτε όχι θα γίνει καλά θα κάνουν στην Σόνυ να γίνουν ποιο δυνατοί γιατί καλό ήταν το μονοπώλιο τόσα χρόνια και οι αλητείες που έκανε!

*