Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To GTA III δείχνει απίστευτα καλό στην Unreal Engine 5! (video)

*
Κάποιος κατάφερε να φέρει το GTA III στην σημερινή εποχή και με τη χρήση της Unreal Engine 5 να το κάνει να δείχνει απίστευτο! Το fan made project δημοσιεύτηκε στο YouTube και έρχεται από την ομάδα του GTA San Andreas Unreal Engine 5 Remake Project.

Όπως φαίνεται, χρησιμοποιήθηκαν κάποια mods του GTA V όπως το Liberty City Remix Mod, το ProjectFromThePast και ανανεωμένα τρισδιάστατα μοντέλα. Την παρούσα χρονική στιγμή, βέβαια, η Rockstar Games μόνο με αυτά δεν ασχολείται, αφού έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά για να προλάβει το GTA 6.


Οι τελευταίες πληροφορίες, δε, πως το development έχει μείνει πίσω και πως το παιχνίδι ίσως και να καθυστερήσει να κυκλοφορήσει και να πάει για το 2026, έχουν βάλει… φωτιά στη βιομηχανία. Μέχρι να μάθουμε περισσότερα για το νέο project, απολαύστε το GTA III στην Unreal Engine 5!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*