Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Meta Quest VR υποδέχεται το Xbox Cloud gaming

*
Υλοποιώντας την ανακοίνωση που έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό, η Microsoft φέρνει το Xbox Cloud Gaming (σε beta μορφή) στο Meta Quest VR headset. H αμερικανική εταιρεία έκανε τη σχετική ανακοίνωση μέσω του blog και των social media λογαριασμών της και αναφέρει πως η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες των Meta Quest 2, Meta Quest 3 και Meta Quest Pro headsets.

Οι παίκτες χρειάζεται απλά να κατεβάσουν την νεότερη ενημέρωση στη συσκευή τους, να έχουν συνδρομή στο Xbox Game Pass Ultimate, ένα συμβατό χειριστήριο και την εφαρμογή Xbox Cloud Gaming. Θα έχουν μάλιστα δυνατότητα για να παίξουν σε 4 διαφορετικά μεγέθη οθόνης και να ενσωματώσουν ακόμη στο οπτικό τους πεδίο και τα στοιχεία του περιβάλλοντός τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*