Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο Battlefield videogame θα έρθει το νωρίτερο το 2025

*
Η ΕΑ ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2024 και στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης έκανε γνωστά τα πλάνα της και για τα επόμενα μη αθλητικά παιχνίδια, όπως το Battlefield. Όσοι περιμένουν κάτι σε στιλ remake του Battlefield 3 ή ενός νέου game με έμφαση στο χαρακτήρα live service θα πρέπει να περιμένουν ακόμη περισσότερο, αφού ο Stuart Canfield δήλωσε πως τα μη αθλητικά franchises θα πάνε λίγο πιο πίσω και πως οι fans θα πρέπει να περιμένουν ακόμη για ένα νέο Battlefield videogame.

Το στέλεχος της ΕΑ σημείωσε πως η εταιρεία στοχεύει σε νέες κυκλοφορίες για τα Battlefield, Mass Effect και Star Wars στο οικονομικό έτος του 2025. Το νεότερο Mass Effect παρουσιάστηκε πρόσφατα με ένα νέο trailer, αλλά φαίνεται πως θα καθυστερήσει αρκετά.


Το νεότερο Star Wars Jedi Survivor game της Respawn Entertainment φαίνεται πως κι αυτό απέχει ακόμη πολύ, ενώ για τα του Battlefield το μοναδικό νεότερο που έχουμε είναι η Season 7 του Battlefield 2042 που έρχεται τον Μάρτιο του 2024.

Ο Andrew Wilson τόνισε πάντως πως «οι ομάδες της ΕΑ εργάζονται με την Frostbite για να φτιάξουν ένα πιο εξελιγμένο σύμπαν Battlefield για τους fans», χωρίς να δώσει κάποια παραπάνω πληροφορία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*