Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο game της Respawn δεν είναι το Titanfall 3, αλλά έρχεται στο σύμπαν της σειράς

*
Η Respawn Entertainment δουλεύει πάνω στο επόμενο game της, που όπως φαίνεται θα λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν με το Titanfall. Την πληροφορία αυτή μετέδωσε ο Jeff Grubb στο Giant Bomb στο πλαίσιο συζήτησης για όλες τις εξελίξεις στην ΕΑ και την ακύρωση του Star Wars FPS που ετοιμαζόταν από την ίδια ομάδα.

Την πρώτη ανακοίνωση για το νέο game της Respawn είχε «φωτογραφίσει» πέρσι ο επικεφαλής της, Vince Zampella, σημειώνοντας πως μια μικρή ομάδα μέσα στο στούντιο δουλεύει σε ένα original IP με επικεφαλής τον Steve Fukunda (game director των Titanfall και Titanfall 2).


Στην εκπομπή Game Mess Mornings, ο Grubb σημείωσε πως το game μπήκε σε φάση prototyping και πως οι συνδέσεις με το Titanfall 3 και το σύμπαν του franchise είναι αρκετές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*