Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To νέο promo video της Sony για το PS5 ίσως μαρτυρά το Uncharted 5

*
Δεν αποκλείεται το νεότερο promo video της Sony για το PS5 να περιλαμβάνει αναφορές στο Uncharted 5. Ανάμεσα στα πλάνα από τα παιχνίδια που παρουσιάζονται σε αυτό, υπάρχουν σκηνές που δεν ανήκουν σε κάποιο από τα γνωστά παιχνίδια. Καταρχάς, απεικονίζεται μια νεαρή γυναίκα που βρίσκεται σε μία σπηλιά και κρατάει έναν πυρσό. Στη συνέχεια φαίνεται να φυσάει τη σκόνη από ένα αρχαίο αντικείμενο.



Στο τέλος του Uncharted 4, η κόρη του Nathan Drake και της Elena Fisher, Cassie ανακαλύπτει αντικείμενα από παλαιότερες περιπέτειές τους και ο πατέρας της αποφασίζει να της μιλήσει για αυτά. Παλαιότερα υπήρχαν και φήμες ότι στο επόμενο Uncharted θα πρωταγωνιστεί η Cassie, συνεχίζοντας την πορεία των γονιών της.



Μπορεί πριν μερικές μέρες ο Neil Druckmann της Naughty Dog να ξεξαθάρισε ότι το studio έχει αφήσει πίσω του τη σειρά Uncharted, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να συνεχίσει το IP μια άλλη ομάδα ανάπτυξης.



Πηγή: VGC 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*