Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νωρίτερο σε 18 μήνες θα λανσαριστεί το Marvel's Wolverine της Insomniac Games

*
Ο γνωστός δημοσιογράφος του Giant Bomb, Jeff Grubb αναφέρει πως οι πηγές του τον έχουν ενημερώσει για δύο πιθανά παράθυρα κυκλοφορίας του Wolverine της Insomniac Games. Το πρώτο είναι ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του Marvel's Spider-Man 2, δηλαδή το Φθινόπωρο του 2024, εφόσον ο άνθρωπος αράχνη είναι πιστός στο ραντεβού του με το κοίνο. Το δεύτερο είναι εντός του 2025, κάτι που φαίνεται να προτιμάει περισσότερο το studio.

"Αν κάποιος μπορεί να κυκλοφορήσει back to back δύο μεγάλα AAA games, αυτή είναι η Insomniac", λέει ο Grubb.


Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η πλοκή του Wolverine δεν θα έχει σχέση με τις ταινίες της Fox και τους X-Men, αλλά θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια του χαρακτήρα, πριν ενταχθεί στην ομαδα των υπερηρωων. Τέλος το παιχνίδι αναμένεται να λάβει ηλικιακή βαθμονόμηση για 18+. Τέλος, το gameplay θα ξεφεύγει από τον ανοικτό κόσμο του Spider-Man και η συνολική εμπειρία θα μοιάζει με κάτι σαν το God of War Ragnarok και θα διαδραματίζεται σε μια σειρά από τοποθεσίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*