Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Roblox αναφέρει καθαρή ζημιά ύψους ενός δισεκατομμυρίου για ολόκληρο το 2022

*
Η gaming πλατφόρμα Roblox εξέδωσε την οικονομική της αναφορά για το τέταρτο και τελευταίο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2022. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν τα στατιστικά που δημοσίευσε η εταιρεία, κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων μηνών της χρονιάς σημείωσε έσοδα ύψους 579 εκατομμυρίων δολαρίων (2% περισσότερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2021). Όμως, η καθαρή ζημιά της εταιρείας για το ίδιο διάστημα ανέρχεται στα 291 εκατομμύρια δολάρια (από τα 147 εκ. δολάρια της αντίστοιχης περιόδου του 2021.

Συνολικά, το 2022 το Roblox έφτασε σε έσοδα τα 2,2 δισεκατομμύρια δολάρια (16% πάνω από το 2021), με καθαρή ζημιά στα 934 εκατομμύρια δολάρια (από τα 504 εκατομμύρια του 2021). Σύμφωνα με την πλατφόρμα, τα έξοδά της είναι πολλά, καθώς διευρύνει την παρουσία της στη βιομηχανία του gaming, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και το 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*