Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tο Star Wars Outlaws απαιτεί σύνδεση στο internet στην εγκατάσταση, αντιδράσεις για την πρωταγωνίστρια!

*
Το Star Wars Outlaws αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ώρες με το νέο του trailer, αλλά οι fans βρήκαν έναν λόγο να διαμαρτύρονται. Όπως φαίνεται, αν και ο τίτλος θα είναι single-player λογικής, θα απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο για την διάρκεια της εγκατάστασής του στην κονσόλα. Κάτι τέτοιο φάνηκε στο εξώφυλλο του παιχνιδιού που εμφανίστηκε σε διάφορα καταστήματα λιανικής ανά τον κόσμο.



Το περίεργο είναι πως ο τίτλος θα παίζεται full offline σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της Ubisoft στο IGN και η πρόσβαση στο διαδίκτυο θα απαιτείται μόνο για τα updates και τα patches. Δεν είναι πάντως πρωτοφανές αυτό το θέμα, μιας και πολλά games φτιάχνονται για να αναζητούν τα day zero ή day one patches με το που κάνουν την πρώτη τους εγκατάσταση, με στόχο να αποφύγουν τα προβλήματα που ίσως έχουν εντοπιστεί μετά την αποστολή της «μήτρας» στο εργοστάσιο παραγωγής (όπως είδαμε πρόσφατα και στο Avatar: Frontiers of Pandora).

Το Star Wars Outlaws θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PC, PS5 και Xbox Series X/S.

Η κοινότητα φαίνεται πάντως να αντιδράει και για την πρωταγωνίστρια, σημειώνοντας πως οι developers την  έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με το μοντέλο της ηθοποιού.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*