Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Steam «έσπασε» κάθε προηγούμενο ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών!

*
Η δημοφιλία του Steam ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού η πλατφόρμα «έγραψε» νέο ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών. Συγκεκριμένα, το Steam πέτυχε 33.675.229 παίκτες ταυτόχρονα συνδεδεμένους στους servers του μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Η εξέλιξη αυτή αναφέρεται μέσω του Steam Database, όπου και υπάρχει καταγραφή για 10.837.140 παίκτες που συνδέθηκαν σε παιχνίδια την ίδια στιγμή. Η Valve ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια games ταυτόχρονα τον Ιανουάριο του 2023 και αυτό είναι ένα ακόμη ρεκόρ.


Στην κορυφή του πίνακα των games που έπαιξαν περισσότερο οι παίκτες βρίσκονται τα Counter-Strike 2 (1.2 εκατ. παίκτες ταυτόχρονα) και Dota 2 (730 χιλιάδες παίκτες ταυτόχρονα), ενώ εξίσου καλά τα πήγαν τα PUBG: Battlegrounds (πάνω από μισό εκατ. παίκτες) και Baldur’s Gate (300 χιλιάδες παίκτες). Στη δεκάδα βρίσκονται ακόμη τα Lethal Company, Team Fortress 2, GTA V, Rust και Call of Duty.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*