Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Last of Us Multiplayer παραμένει σε ανάπτυξη, ισχυρίζεται ο game director του

*
Έχει περάσει καιρός από τότε που μάθαμε για το The Last of Us Multiplayer και ενώ αρκετοί θεωρούσαν το project «νεκρό», ο game director του βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Συγκεκριμένα, ο Vinit Agarwal ανέβασε στο Twitter/X ένα «τιτίβισμα» με μια φωτογραφία να παίζει το Super Mario Bros. Wonder και στη συνέχεια παραδέχτηκε πως συνεχίζει να εργάζεται στο project.

Όλη η ανησυχία των fans για ακύρωση του The Last of Us Multiplayer ξεκίνησε με την αδράνεια της εταιρείας όλο αυτό το διάστημα για το εν λόγω game και συνεχίστηκε με τις πρόσφατες απολύσεις στο studio.


Ωστόσο, φαίνεται πως δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω ανησυχίας, αφού το project συνεχίζεται κανονικά. Μένει να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις και πότε θα μιλήσει το PlayStation για αυτό το κομμάτι του τίτλου της Naughty Dog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*