Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Xbox φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα Microsoft Rewards

*
Το Xbox λανσάρισε μια νέα ιστοσελίδα που ονομάζεται Rewards with Xbox όπου οι παίκτες θα μπορούν να εισέλθουν στο Rewards Hub μέσω της κονσόλας Xbox, των apps για κινητές συσκευές και Windows και να λάβουν τα Rewards points τους.

Όπως αναφέρουν χρήστες στο Reddit, ένα μήνυμα άρχισε να εμφανίζεται σε χρήστες του τωρινού Xbox Rewards App, ενημερώνοντας τους πως η εφαρμογή θα σταματήσει να δέχεται νέες προσφορές από τις 15 Απριλίου και στη συνέχεια θα σταματήσει η λειτουργία της.

Το μήνυμα που στάλθηκε λέει: "To Rewards with Xbox έχει νέο σπίτι. Δείτε το νέο Rewards Hub, την νέα τοποθεσία για τα Xbox Activities και τις προσφορές, διαθέσιμο για όλες τις συσκευές. Τώρα μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα activities, να βάλετε ένα στόχο και να λάβετε τα rewards σας σε ένα site. Τα νέα activities εστιάζουν στο πιο σημαντικό κομμάτι: Να μαζέψετε πόντους διασκεδάζοντας με παιχνίδια. Με το νέο Rewards Hub και τα gaming activities που έρχονται στο Xbox δεν θα προσφέρουμε άλλες προσφορές στο Microsoft Rewards από τον Απρίλιο του 2024. Αυτό σημαίνει πως τα Weekly Set και Weekly Streak θα σταματήσουν στις 15 Απριλίου 2024. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο Rewards Hub και θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερους τρόπους για να λάβετε Rewards στο μέλλον".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*