Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Tomohiro Nishikado: Ο δημιουργός του Space Invaders παίζει ξανά τον τίτλο 45 χρόνια μετά σε replica (video)

*
45 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Space Invaders στα arcades, η Numskull Designs χάρισε μια replica καμπίνας στον δημιουργό του τίτλου, Tomohiro Nishikado. Η Numskull τη δημιούργησε για να είναι πιστή στις καμπίνες του 1978 και του 1979 και πλέον έχει ολοκληρώσει την παραγωγή για να στείλει τα δέματα σε όσους έκαναν μέχρι και πέρσι τις προ-παραγγελίες τους. Ο Tomohiro Nishikado προσκλήθηκε στα γραφεία της Numskull για να δοκιμάσει την μεταφορά και δήλωσε πως το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά κοντά στο original, ενώ ευχήθηκε να το διασκεδάσουν όσοι το πάρουν στα χέρια τους.



Οι καμπίνες της Numskull έχουν ύψος 44 εκατοστά και είναι κατασκευασμένες από ποιοτικό ξύλο, έχουν μια οθόνη TFT 4:3 στις 5 ίντσες, ενσωματωμένα ηχεία και επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου.



Μπορείτε να δείτε τις καμπίνες της Numskull στο επίσημο site της https://numskull.com/quarter-arcades/. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*