Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Troy Baker και Erika Ishii θα παρουσιάσουν το Future Games Show της Gamescom 2023

*
Δύο αστέρες του χώρου των videogames θα παρουσιάσουν το φετινό Future Games Show της Gamescom 2023. Troy Baker και Erika Ishii θα είναι οι κυρίαρχες παρουσίες στο event που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου και αναμένεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής έκθεσης. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 21.00 ώρα Ελλάδος και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τα επίσημα κανάλια της Future σε YouTube, Twitch, Steam, Twitter, Facebook και TikTok. Οι θεατές θα πρέπει να περιμένουν ανακοινώσεις για πάνω από 50 παιχνίδια από ομάδες όπως οι Frontier Developments, Raw Fury, Thunderful Games, Nacon και Crunching Koalas. Μέσα σε όλα θα δούμε 8 videos για πρώτη φορά, καθώς και αποκλειστικότητες, ένα μέρος αφιερωμένο στο VR gaming και ανακοινώσεις για demos που θα γίνουν διαθέσιμα αμέσως μετά το πέρας.

Ο Troy Baker έχει εμπλακεί έντομα με την αγορά του gaming, αφού δίνει τη φωνή του στον Joel του The Last of Us, του Higgs στο Death Stranding, ενώ θα εμφανιστεί και στο Stray Gods. H Ishii έγινε γνωστό από τη φωνή της Valkyrie στο Apex Legends, αλλά και τη συμμετοχή της στα Destiny 2 και Deathloop.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*