Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

World of Warcraft: Επιστροφή σημαντικού στελέχους στη θέση του executive creative director

*
Σε μια εποχή που υψηλόβαθμα στελέχη απομακρύνονται ή αποχωρούν από τις θέσεις τους, η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε την επιστροφή ενός σημαντικού στελέχους στο World of Warcraft. Συγκεκριμένα, ο βετεράνος του franchise Chris Metzen ανέλαβε πλέον επίσημα τη θέση του executive creative director για το δημοφιλές MMO. Ο Metzen ήταν μέλος της αρχικής ομάδας του Warcraft Universe το 1994 και εργάστηκε έως και το 2016 στην εταιρεία. Επέστρεψε πέρσι στην ηγεσία της Blizzard και πλέον αποκτά και πάλι ενεργό ρόλο στο franchise. Η Blizzard ανέφερε πως «είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Metzen ανέλαβε το ρόλο του Executive Creative Director για το σύμπαν του Warcraft. Στην παρούσα φάση θα εστιάσει στην υποστήριξη του World of Warcraft και στη δημιουργία των επόμενων νέων εμπειριών. Στο πλαίσιο της BlizzCon, αυτός και η ομάδα του θα αποκαλύψουν πάνω σε τι εργάζονται». Η BlizzCon επιστρέφει στο Anaheim Convention Center της Καλιφόρνια των ΗΠΑ από τις 3 έως και τις 4 Νοεμβρίου 2023 και για πρώτη φορά με παρουσία θεατών μετά το 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*