Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χάος στην Embracer Group, επιβεβαιώθηκαν 900 απολύσεις και 15 ακυρώσεις παιχνιδιών

*
Αναταραχών συνέχεια στην Embracer Group, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει επίσημα πως προχωράει σε απολύσεις 900 υπαλλήλων και διακοπή ανάπτυξης για 15 games. Οι φήμες των τελευταίων ημερών μιλούσαν για αρνητικά αποτελέσματα που θα έρχονταν και τα οποία επιβεβαιώθηκαν.

Η εταιρεία οδηγείται σε μείωση του 5% του προσωπικού της με τον CEO Lars Wingefors να επιβεβαιώνει την πληροφορία και δικαιολογώντας της ως απόφαση που θα εξασφαλίσει την επόμενη ημέρα του Group.


Η Volition του Saint’s Row έκλεισε οριστικά, η Crystal Dynamics του Tomb Raider μείωσε το προσωπικό της κατά 10%, η Free Radical Design έκλεισε και όλα αυτά τη στιγμή που τελικά το Dead Island 2 κατάφερε να γράψει κάποιο κέρδος, ενώ θετική πορεία κατάφερε να καταγράψει και το Payday 3 παρά το προβληματικό λανσάρισμα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*