Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox: Διαρροή πληροφοριών για το μέλλον της πλατφόρμας από ενημέρωση των Phil Spencer και Sarah Bond

*
Μετράμε αντίστροφα για την ενημέρωση του Xbox για το μέλλον της πλατφόρμας (και την πιθανή στροφή σε μια multiplatform στρατηγική) και φαίνεται πως κάποιες διαρροές είδαν ήδη το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Inverse, στις 6 Φεβρουαρίου έγινε ένα meeting με τον Phil Spencer και την Sarah Bond να δηλώνουν «παρών» και να ανακοινώνουν για πρώτη φορά σε συνεργάτες τα νέα πλάνα της εταιρείας, μετά τις πρώτες φήμες ότι τα Hi-Fi Rush και Pentiment έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch.

Η Bond φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά πως «κάθε οθόνη είναι ένα Xbox» δείχνοντας σε ένα slide το Palworld να «τρέχει» μέσω του Xbox Game Pass σε tablets, τηλεοράσεις και φορητές συσκευές. Το ρεπορτάζ της Shannon Liao αναφέρει πως η Bond εξήγησε αναλυτικά την στρατηγική των πολλαπλών συσκευών και την φιλοδοξία της Microsoft να γίνει η πρώτη gaming εταιρεία με στρατηγική cross-platform.


Στο meeting αυτό αφέθηκε ακόμη να εννοηθεί πως το νέο Call of Duty έρχεται τον Οκτώβριο.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Liao ήταν η ίδια που ανέφερε πως ο Spencer δήλωσε στο εσωτερικό της Microsoft ότι δεν σκοπεύει να φύγει από την αγορά των κονσολών
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*