Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποσχέσεις για αποκλειστικούς AAA ιαπωνικούς τίτλους στο Xbox έδωσε ο Phil Spencer

*
Ο Phil Spencer υποσχέθηκε στους κατόχους Xbox αποκλειστικούς AAA τίτλους από Ιάπωνες developers στο μέλλον.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Game Watch, ο επικεφαλής του τμήματος video games της Microsoft ρωτήθηκε αν κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στο Xbox παιχνίδια όπως το Lost Odyssey και το Blue Dragon, αντί απλά να υπάρχουν και εκδόσεις ιαπωνικών παιχνιδιών που υπάρχουν επίσης στο PlayStation ή στο Nintendo Switch. Όταν ρωτήθηκε αν είναι δύσκολο το Xbox να εκπληρώσει τις προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο, ο Spencer απάντησε: “Καθόλου, πιστεύω θα πρέπει να περιμένετε κάτι τέτοιο".


“Στην πραγματικότητα, κυκλοφορήσαμε το Hi-Fi Rush τον Ιανουάριο του 2023. Μπορεί να μην είναι του βεληνεκούς του Blue Dragon, σίγουρα όμως είναι υψηλής ποιότητας".

«Υπάρχουν επίσης Ιάπωνες δημιουργοί παιχνιδιών που ανήκουν στα Microsoft Game Studios και ενώ υπάρχουν τίτλοι που δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε ακόμη, αυτή τη στιγμή αναπτύσσουμε νέα παιχνίδια σε συνεργασία με ιαπωνικές εταιρείες".

"Με περαιτέρω ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων first party και third party, πιστεύω ότι μπορείτε να προσβλέπετε στην άφιξη ακόμη περισσότερων ιαπωνικών τίτλων στο μέλλον". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*