Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άλλα 3 σημαντικά games θα κυκλοφορήσει η Ubisoft μέχρι τον Μάρτιο του 2020

*
Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης για τα οικονομικά της Ubisoft, αποκαλύφθηκε πως η εταιρεία θα δώσει στην αγορά άλλα 3 σημαντικά games μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2020. Στα πλάνα της εταιρείας είναι να κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον οικονομικό της έτος 4 παραγωγές ΑΑΑ, η μία εκ των οποίων είναι το Ghost Recon Breakpoint που ανακοινώθηκε πρόσφατα και θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες, αλλά η λογική λέει ότι τα περισσότερα από αυτά θα τα μάθουμε κατά τη διάρκεια της E3 2019 και αρχικά μέσα από την σχετική συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει η γαλλική εταιρεία για τις 10 Ιουνίου στο Los Angeles.


Λέτε να μάθουμε επιτέλους για τα Watch Dogs 3, νέο Splinter Cell ή κάποιο νέο sequel για το Mario & Rabbids: Kingdom Battle; Υπομονή, λίγες μέρες έμειναν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*