Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έκπτωση σε αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation

Από σήμερα, 22 Μαρτίου, και μέχρι τις 5 Απριλίου οι κάτοχοι PlayStation 3, PlayStation 4 και PS Vita θα μπορούν να αποκτήσουν με έκπτωση αρκετούς αποκλειστικούς τίτλους της αγαπημένης τους κονσόλας, μέσω το PlayStation Store. Οι εν λόγω προσφορές έχουν την ονομασία Only On PlayStation και προσφέρουν με έκπτωση έως και 55% αρκετούς επιλεγμένους τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των Uncharted 4, Bloodborne, The Last of Us RemasteredThe Last Guardian και πολλών άλλων ακόμα. Την αναλυτική λίστα με τους τίτλους μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • @ jack124, όπως βλέπω στις λεπτομέρειες που έχει το PlayStation Store για την ψηφιακή έκδοση του Uncharted 4: A Thief' End δεν έχει δυστυχώς ελληνικούς υπότιτλους.
      Τώρα βασικά δεν ξέρω να είναι κάποια παράλειψη ή αν μόνο η φυσική έκδοση του τίτλου στην Ελλάδα έχει μόνο τους ελληνικούς υπότιτλους.
      Αυτά μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω αφού προσωπικά δεν έχω κάποια γνώση μιας και ακόμη δεν κατέχω την πολυπόθητη κονσόλα.

      Τώρα, στο θέμα μας, οι προσφορές που υπάρχουν για το PS4 μάλλον για ακόμη μια φορά πρέπει να είναι πολύ καλές.

    • jack124
    • Τελικά ψάχνοντας το ίντερνετ είδα ότι έχει υπότιτλους η ψηφιακή έκδοση παρόλο που δεν τους γράφει , ευχαριστώ παιδιά :D

*