Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται για MS-DOS το Retro City Rampage 486

Η Vblank Entertainment ανακοίνωσε το Retro City Rampage 486, το οποίο αποτελεί port του Retro City Rampage: DX και θα διατεθεί δωρεάν για τους κατόχους της έκδοσης του τίτλου για PC και Mac. Σύμφωνα με το στούντιο, δεν πρόκειται για ακόμα ένα “retro-styled game”, αλλά για κάτι που θα μπορούσε να είχε κυκλοφορήσει το 1989. Πάντως, το “486” στον τίτλο του game δεν έχει προστεθεί τυχαία, αφού αν θέλετε να απολαύσετε το Retro City Rampage 486 θα χρειαστείτε ένα -παλιό- 486 PC με 4MB μνήμη RAM και μόλις 3.7MB χώρο στο σκληρό δίσκο.



Τέλος, ο τίτλος θα περιλαμβάνει Story Mode, Arcade Challenges και Free Roaming. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Pirederas
    • Πάντως, για τα δεδομένα του 1989, τα 4 ΜΒ μνήμης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ;Ρ

      Anyway, το Retro City Rampage 486 είναι ό,τι πρέπει για την πτωχευμένη πλέον Ελλάδα. Θα ανταλλάξουμε τα PCs και τις κονσόλες για ένα πιάτο φαΐ, και θα ξεπακετάρουμε τους παλιούς 386/486 Η/Υ από το πατάρι για να κάνουμε την δουλειά μας.

*