Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται στη Δύση το Dillon’s Dead Heat Breakers

*
Το Dillon’s Dead Heat Breakers είχε ανακοινωθεί μεν από πιο πριν, αλλά μόνο για την ιαπωνική αγορά. Αυτό άλλαξε στο τελευταίο Nintendo Direct, με την ανακοίνωση ότι θα το δούμε στη Δύση ένα μήνα μετά την ιαπωνική κυκλοφορία του στις 26 Απριλίου, δηλαδή στις 24 Μαΐου. Στις 10 Μαΐου όμως θα εμφανιστεί demo που θα μπορεί να δοκιμάσει ο καθένας. Πάντως ο τίτλος συνδυάζει στοιχεία δράσης με tower defence όπως φαίνεται, και ο παίκτης καλείται να κάνει διαχείριση πόρων, βοηθώντας τοπικές επιχειρήσεις και κερδίζοντας σε αγώνες ταχύτητας. Με όσα κερδίζει ετοιμάζει την άμυνά του προκειμένου να προστατεύσει τα ζώα κάθε χωριού από 30 διαφορετικά είδη εχθρών. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας το Mii του, που θα τροποποιείται ώστε να μοιάζει με ζώο και να ταιριάζει με το περιβάλλον στο οποίο καταλήγει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*