Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχεται το The Occupation σε PS4, Xbox One και PC

*
Το The Occupation είναι το επερχόμενο παιχνίδι μυστηρίου πρώτου προσώπου της White Paper Games και αναμένεται να προστεθεί στην βιβλιοθήκη των PlayStation 4, Xbox One και PC, στις αρχές του Οκτωβρίου. Η πλοκή διαδραματίζεται στη Βορειοδυτική Αγγλία το 1987, όπου από μία έκρηξη ξεκινάει μία αλυσίδα γεγονότων που έχουν την δυναμική να υπονομεύσουν τις πολιτικές ελευθερίες των κατοίκων. Στην εποχή των 80's, της βρετανικής ποπ και των μεγάλων αναταραχών, οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός ρεπόρτερ με το βαρύ έργο της συγκέντρωσης πληροφοριών για την έρευνα του.

Δεν είναι όμως τόσο εύκολο όσο ακούγεται αφού η ροή του χρόνου είναι πραγματική και δεν σταματάει, κάτι που αναγκάζει τον ήρωα να ταλαντεύεται μεταξύ της ταχείας αλλά επικίνδυνης και της προσεκτικής αλλά χρονοβόρας προσέγγισης. Κάθε μάρτυρας, έχει από μία διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα και οι παίκτες θα πρέπει να αξιοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα εργαλεία αλλά και το ένστικτο τους, εάν δεν θέλουν να βρεθούν σε αδιέξοδο. Το The Occupation θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC. Οι εκδόσεις για τις οικιακές κονσόλες θα φτάσουν και σε φυσική μορφή στα ράφια των καταστημάτων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*