Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται 1 εκατομμύριο αχρησιμοποίητα Xbox Live Gamertags

Πολλά ήταν τα Xbox Live Gamertags που «καπαρώθηκαν» κατά τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του πρώτου Xbox, και, στη συνέχεια, δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ ξανά. Έτσι, η Microsoft ανακοίνωσε -μέσω του Larry “Major Nelson” Hryb- ότι σχεδόν ένα εκατομμύριο από αυτά τα nicknames θα γίνουν ξανά διαθέσιμα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη στις 18 Μαΐου. Αυτά τα Xbox Live gamertags προέρχονται από ανενεργούς λογαριασμούς -από την εποχή του πρώτου Xbox. Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί δεν αναβάθμισαν ποτέ σε Xbox 360 και ως εκ τούτου έχουν παραμείνει ανενεργοί για πολύ καιρό.



Η πρόσβαση στα εν λόγω Gamertags θα γίνεται μέσω του Xbox.com, που είναι και ο πιο βολικός τρόπος για να αλλάξετε το Gamertag σας. Τα μέλη του Xbox Live Gold μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα Gamertags μέσω του Xbox App (στα Windows 10), ή από το Xbox One. Σημειώνεται ότι δεν ισχύει η πρόσβαση από το Xbox 360.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*