Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται HD remasters των The Lion King και Aladdin

*
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου GameStop Managers έχουν ξεκινήσει οι αναφορές ότι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά HD remasters των The Lion King και Aladdin. Συγκεκριμένα την είδηση μετέφερε μέσα από το προσωπικό του twitter ο χρήστης Wolverinefactor. Όπως φαίνεται στο tweet, οι HD εκδόσεις των παιχνιδιών θα συμπεριλαμβάνουν και τις αρχικές, του SNES αλλά και του Mega Drive. Επιπλέον θα δίνονται εργαλεία βοήθειας των παικτών όπως fast forward και βοηθός τερματισμού. Μετά το tweet, δόθηκε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία που παρουσιάζει το boxart των παιχνιδιών για τις κονσόλες κυκλοφορίας.



Αν όλα πάνε καλά και έχει γίνει κάποιο λάθος, τα The Lion King και Aladdin θα κυκλοφορήσουν για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch μέσα στο φθινόπωρο του 2019. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Connie GR
    • Αυτό που θυμάμαι πολύ καθαρά, είναι πως το Lion King ήταν σαδιστικά δύσκολο. Αλλά μιλάμε θαυμάζω την υπομονή που είχα τότε.

*