Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έρχονται νέα Kinect games

Με την Microsoft να έχει αγκαλιάσει τις VR τεχνολογίες των Oculus και Valve και με το HoloLens να είναι προ των πυλών, ένα εύλογο συμπέρασμα που δημιουργείται είναι ότι το Kinect έχει περάσει πλέον σε δεύτερη μοίρα μιας και υπάρχουν πιο συναρπαστικές επιλογές. Η αμερικανική εταιρεία όμως έχει αντίθετη άποψη περί αυτού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την GM of global games publishing της Microsoft Shannon Loftis αναμένονται νέα Kinect games αυτό το φθινόπωρο, τα οποία αναπτύσσονται τόσο από στούντιο της εταιρείας όσο και από third-party developers. Η Loftis τόνισε δε ότι το περιφερειακό αναμένεται επίσης στα Windows 10 και οι devs που ασχολούνται με την τεχνολογία Kinect για το Xbox One είναι περισσότεροι από ό,τι θα περίμενε κανείς.



Τέλος, αναφέρθηκε ότι τα επερχόμενα Kinect games δεν ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της E3 2015, επειδή η Microsoft ήθελε να επικεντρωθεί στο backwards compatibility με τα games του Xbox 360 και με το line-up του φθινοπώρου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*