Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτσι θα είναι το ανασχεδιασμένο Microsoft Store που έρχεται το φθινόπωρο (video)

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τον ανασχεδιασμό του Microsoft Store που έρχεται το φθινόπωρο και έχουμε φωτογραφίες και videos. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της αμερικανικής εταιρείας θα γίνει δύο φορές πιο γρήγορο στην πρόσβαση στα διάφορα προϊόντα και θα «φορτώνει» σε κάτι λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα. Ακόμη, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλο το περιεχόμενο της σελίδας και τα σχετικά videos αρκετά πιο γρήγορα.



Αλλαγές θα υπάρχουν και στη σχετικότητα περιεχομένου που θα λειτουργεί ακόμη καλύτερα. Ακόμη, θα υπάρχει βελτιωμένη λειτουργία στην Wish List και καλύτερη διαχείριση όλων των καταχωρήσεων που έχουν γίνει εκεί.



Οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν log in στο Xbox account τους πριν μπουν στο κατάστημα, έτσι ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν μια προσωποποιημένη εμπειρία. Αντίστοιχα, θα υπάρχουν και πάλι φιλτραρίσματα για το περιεχόμενο που απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες, βάσει των ρυθμίσεων που θα έχει κάνει ο χρήστης.



Το νέο dashboard θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένους Xbox Insiders από τις 5 Αυγούστου και στη συνέχεια θα προστεθεί και σε ακόμη περισσότερους.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί (από το 24.24 έως το 42.00)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*