Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έως και 5000 «ειδικοί» επισκέπτες στην φετινή Ε3

Οι εταιρείες που θα παρευρεθούν στην φετινή έκθεση Ε3 θα έχουν την δυνατότητα να καλέσουν fans για να παρακολουθήσουν το κορυφαίο γεγονός της gaming σεζόν από κοντά. Μιλώντας στο Polygon, o Rich Taylor της Entertainment Software Association δήλωσε ότι οι καλεσμένοι φτάνουν τους 5000. Στην ένωση αυτή ανήκουν μεταξύ των άλλων μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας, όπως για παράδειγμα: Activision-Blizzard, Capcom, EA, Epic Games, Sony (SCEA), Warner Bros., Ubisoft. Συνεχίζοντας, ο Taylor σημείωσε ότι για πρώτη φορά στα 20 χρόνια παρουσίας της έκθεσης θα υπάρχουν “prosumers”, επαγγελματίες του gaming χώρου που προωθούν κάποιο προϊόν (YouTubers, Twitchers, επαγγελματίες παίκτες), εντός των χώρων στους οποίους αυτή θα διεξαχθεί, καθώς υπήρχε θέληση από κάποιες εταιρίες να επικοινωνήσουν πιο άμεσα με τους καταναλωτές.



 Η παρουσία των καλεσμένων αυτών θα συμβάλει σε αύξηση του attendance της έκθεσης κατά 10%, σε σχέση με τα 49.000 άτομα που παρευρέθηκαν στην Ε3 2014.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*